Persoonlijke coaching

Samen onderzoeken wat voor jou het beste werkt. In je werk, in je leven. Hoe ga jij de dingen aan? In een intakegesprek kijken we of de “klik” er is en of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Je kunt kiezen voor een enkele sessie waarin we werken aan jouw vraag, of gewoon zichtbaar laten worden wat er is. Samen met de kudde wordt duidelijk wat de werkwijze zal zijn.

We kijken naar wat er in het proces tussen jou en paard/ezel gebeurt. Zij reageren op jou en de energie die jij uitstraalt. De ervaring met het paard maakt je bewust van jezelf en hoe jij dingen aanpakt en wat er op een nog onbewust niveau leeft. Dit maakt het mogelijk om dingen die voor jou belemmerend zijn bewust te veranderen naar manieren die goed voelen.

We werken alleen vanaf de grond met de paarden en de ezels in een veilige omgeving. Kennis of ervaring met paarden/ezels is niet nodig.

 

Een coachingsessie duurt ca 1,5 uur. (particulieren inclusief btw, zakelijk exclusief btw)

Kosten €120,-

Traject (3 sessies)

Soms is een enkele sessie voldoende en kun je met de opgedane inzichten zelf verder. Mijn ervaring is echter dat meerdere bijeenkomsten nodig zijn waar het gaat om dieperliggende thema’s. Het traject start altijd met een intakegesprek (ca. 1 uur) waarin we kijken of de “klik” er is, jouw hulpvraag bekijken en of de paarden en de ezels iets voor jou kunnen betekenen. Een sessie (met de kudde) duurt ca 2 uur. Een traject, van 3 sessies van in totaal 6 uur intensieve begeleiding beslaat ongeveer een periode van 3 tot 4 maanden. Tussen de sessies zit een periode van 3 a 4 weken.

Kosten €480,-  (particulieren inclusief btw, zakelijk exclusief btw)

Individuele coaching voor kinderen

Een sessie voor kinderen of tieners duurt ongeveer 45 minuten tot maximaal een uur. Op basis van de vraag van het kind/tiener bijvoorbeeld over faalangst, pestgedrag, assertiviteit gaan we praktisch aan de slag. Er wordt niet paardgereden, alles speelt zich af lopend met paard of ezel. Ook hoeven ze geen ervaring met paarden of ezels te hebben. Het helpt wel als ze van dieren houden. Op een ontspannen, speelse manier wordt er positief gewerkt aan persoonlijke thema’s.

Eenmalige sessie €65,-. Vervolgsessies €60,- (inclusief btw)